Masaj koltuğu modelleri teknolojinin yenilenip yapılanması ile süre gelen zaman dilimi içerisinde kendi sektöründe bir çok yeniliğe öncülük etmişlerdir. Bu yapılanmalarda ki iyileştirmeye örnek verecek olursak standart, bölgesel olarak düzenlenen ortalama bir kas ve iskelet sistemi üzerinde teknolojiye sahip olan masaj koltuğu modelleri, zaman ilerledikçe teknoloji ve dizayn olarak kendini yenilemiş her bireye hitap edecek hale gelmiştir.



Değişen ve gelişen zaman diliminde 2D ve 3D teknolojiye sahip olan masaj koltuğu modellerinin teknolojinin ilerlemesi sonucu şikayetleri göz önünde bulundurarak birlikte yeni 4D teknolojiye sahip bir hal olmuşlardır. Örnek verecek olursak , baldır kısmında bulunan ağırlık odak noktası neticesinde yeteri kadar aksiyon yaşamayan, sırt ve bel bölgesi standart belirli bir yapıya sahip olmayan , aynı şekilde sırt bel ve boyun kısmını tam kavramayan masaj koltuklarının yerine modern masaj koltukları gelmiştir.


Masaj koltukları modelleri tüm farklılıklar ile şikayetlerin önüne geçerek kişiye özel uygulamalar ile modern bir yapıya ulaşmıştır.


Uzun yıllar öncesinde standart bir dış görüntüye sahip olan masaj koltukları ticari masaj koltuğu , ev tipi masaj pedleri ve vip masaj koltuklarına kadar hepsi belirli bir dış görüntüye sahiptiler. Bu tür masaj koltukları teknoloji ve dizayn bakımından birbirine oldukça benziyordu. Ancak bu durum teknolojinin gelişmesiyle beraber ileri boyutlara taşınmıştır.



Modern masaj koltuğu modelleri teknolojisi ile birlikte VİP masaj koltukları üretilmeye başlanmıştır. Bu tip masaj koltukları müşterinin istediği bölgelere ağırlık vererek aynı zamanda dizaynı ona göre geliştirilen koltuk modelleridir. Bu tür teknolojiye sahip masaj koltuklarına müzik kutusu ekleyebilme imkanına her daim sahipsiniz. , kullanılan kumaşı isteğe göre deri , keten , pamuk vb benzer kumaşlarla kaplayabilmeniz de mümkün.


Daha Detaylı Bilgi ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için İletişim Bölümümüzen bizleri arayabilir aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.


  • Jun 07, 2019
  • Comments: 0
Son Yazılar
07.06.2019
Modern Masaj Koltuğu Modelleri
Modern Teknoloji ve Masaj Koltuk Modelleri
Read More
28.05.2019
Yeni Nesil Teknoloji Masaj Koltukları
2019 Yeni Nesil Masaj Koltukları ve Çalışma Sistemi
Read More
18.05.2019
Ticari Masaj Koltukları
2019 Model Ticari Masaj Koltukları
Read More
14.05.2019
Günümüzde Masaj Koltuklarının Değişimi
2019 Model Modern Masaj Teknolojisi
Read More