Masaj Koltukçum firması olarak 24 yıldır müşterilerimize doğru masaj koltuğu ve araç gereçlerini sunarak kullanıcılarımızın güvenini Wollex markası ile kazanmış bulunmaktayız ; Ev tipi ve Ticari MasajKoltukları ile İnsanları henüz sağlık durumları bozulmadan düzenli masajla tanıştırıp, benimsediği bu vizyon çerçevesinde sağlık problemlerini oluşmadan engellemeyi amaçlamaktayız.


Fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda uzman doktorlar ile sürekli iletişim durumunda olduğumuzdan dolayı Sağlık problemleri yaşayan bireylere, tedavilerinde yardımcı olabilecek masaj teknikleri ile donatılan ürünlerin tercihinde rehberlik ve danışma hizmeti sunmaktayız.

Bu vizyon çerçevesinde, Manuel terapi yöntemlerinin evinizde de sürekliliğini sağlayıp, sağlığın korunmasını hedefliyoruz.


Bünyemizde bulunan onlarca model ve masaj koltukları ve masaj aletleri ile sizlerde kendinize en uygun olanı bizimle birlikte seçerek eşsiz deneyimler yaşayabilirsiniz. Ticari Masaj Koltukları ile hayatımıza giren ürünlerden bahsedeceğiz Ne işe yarar bize getirileri nelerdir ?


Bünyemizde bulunan bir 2019 model dünyanın ilk l shape j type ticari masaj koltuğudur, zamanlama ayarı yapılabilir farklı para birimleri tanımlanabilir. Dijital karşılama mesajı ve sona erdiğinde ürün basenleri sağ ve soldan hava yastıkları ile sarmaktadır. Devamında Shape özelliği ile sırttan başlayan masaj kalça ve bacaklara kadar devam etmektedir.

3 boyutlu masaj teknolojisi ile yapılan hareketler vücudunuzun derinlemesine nüfuz eder.

gelişmiş airbag sistemi ile bacaklara masaj tam zero gravity pozisyonu ile vücudu ağırlıksız hissettirir Tüm vücut esnetme ve pasif jimnastik hareketleri mevcuttur. Devamında salınım hareketleri gerçekleştirir.


Hafızasında bulunan 6 farklı masaj programı sayesinde kolay kullanım ve rahat masaj imkanı sağlamaktadır.

Streching teknolojisiyle ayak bölümünü sıkıştırıp aşağı doğru çekerken, sırt kısmını da geriye doğru yatırarak tam bir esnetme, gerdirme sağlar.


Kullanılan hava yastıkları motorlu taşıtlarda güvenlik amaçlı kullanılan hava yastıklarına özgü yumuşak ve elastik materyalden üretilmiştir. böylece hava masajının klasik etkileri olan sert dokunuş ve orantısız güç dağılımı önlenirken, doğru noktaya daha esnek ve çok daha etkili hava masajı uygulamaktadır.


Güçlü hava yastıkları sayesinde kafa bölgesine etkili ve rahatlatıcı masaj uygulamaktadır.

Omuz hizasında bulunan hava yastıkları hem sırt bölgesine yapılan masajın etkisini arttırır hem de omuzların rahatlamasına neden olur.

Isı özelliği sayesinde bel, ayak ve bileklere ısı vererek farklı bir masaj deneyimi sunar. Sizde hem bu keyifli deneyimi yaşamak hemde gelir elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir Daha Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.

  • May 18, 2019
  • Comments: 0
Son Yazılar
07.06.2019
Modern Masaj Koltuğu Modelleri
Modern Teknoloji ve Masaj Koltuk Modelleri
Read More
28.05.2019
Yeni Nesil Teknoloji Masaj Koltukları
2019 Yeni Nesil Masaj Koltukları ve Çalışma Sistemi
Read More
18.05.2019
Ticari Masaj Koltukları
2019 Model Ticari Masaj Koltukları
Read More
14.05.2019
Günümüzde Masaj Koltuklarının Değişimi
2019 Model Modern Masaj Teknolojisi
Read More