Masaj koltukları, teknolojinin gelişmesiyle beraber kendi alanında bir çok yeniliğe kavuşmuştur. Örneğin standart, bölgesel olarak düzenlenen ortalama bir kas ve iskelet sistemi üzerinde teknolojiye sahip olan masaj koltukları , zaman ilerledikçe teknoloji ve dizayn olarak kendini yenilemiştir.


Zaman içinde 2D ve 3D teknolojiye sahip olan masaj koltukları teknolojinin gelişmesi ve şikayetleri göz önünde bulundurmasıyla birlikte yeni 4D teknolojiye sahip olmuşlardır. Örneğin , baldır kısmının ağırlığı neticesinde yeteri kadar aksiyon yapamayan, sırt ve bel bölgesi standart belirli bir yapıya sahip  olmayan , aynı şekilde sırt bel ve boyun kısmını tam kavramayan masaj koltuklarının yerine modern masaj koltukları almıştır.


Masaj koltukları teknolojisinin değişmesiyle beraber bu şikayetlerin de üstesinden gelmiştir.

Bundan yıllar önce standart bir görünüme sahip olan masaj koltukları ticari masaj koltuğu , ev tipi masaj pedi ve vip masaj koltukları dahi belirli bir görünüme sahiplerdi. Bu tür masaj koltukları teknoloji ve dizayn bakımından birbirine benziyorlardı. Ancak bu durum teknolojinin gelişmesiyle beraber ileri boyutlara taşındı.


Örneğin VİP masaj koltukları üretilmeye başlandı. Bu masaj koltukları müşterinin istediği bölgelere ağırlık veren ve dizaynı ona göre geliştirilen koltuklardır. Bu tür teknolojiye sahip masaj koltuklarına müzik kutusu ekleyebilir , kullanılan kumaşı isteğe göre deri , keten , pamuk vb benzer kumaşlarla kaplayabilirsiniz. Masaj koltuklarının teknolojisi değişmesiyle birlikte masaj koltukların da bulunan içeriklerde değişmiştir. Masaj pedi içerisinde ki masaj aletlerinin değişimi , dizayn ve dekor değişimi kullanılan alan değişimi vb. Değişimler masaj koltukları teknolojisinin değişmesine yardımcı olmuşlardır. Eski zamanlarda çoğunlukla ticari amaç ile kullanılan masaj koltukları şimdi tüketicinin bilinçlenmesi sonucu ev tipi masaj koltuğuna kadar kullanım alanı genişlemiştir.


Masaj koltuklarının değişimiyle ilgili ekleyecek olursak lüx masaj koltukları , ticari masaj koltukları , vip masaj koltukları ve ev tipi masaj koltuklarının sitemizde bulunan bölümlerden son teknolojilerimizi görebilirsiniz. Vizyonumuz hem kendimizi hem de ürünlerimizi bu değişen teknolojisi dünyasına ortak olmak ve yeniliklerin değişen masaj koltuğu teknolojisi çerçevesin de dünya önderi olmaktır.

  • May 14, 2019
  • Comments: 0
Son Yazılar
07.06.2019
Modern Masaj Koltuğu Modelleri
Modern Teknoloji ve Masaj Koltuk Modelleri
Read More
28.05.2019
Yeni Nesil Teknoloji Masaj Koltukları
2019 Yeni Nesil Masaj Koltukları ve Çalışma Sistemi
Read More
18.05.2019
Ticari Masaj Koltukları
2019 Model Ticari Masaj Koltukları
Read More
14.05.2019
Günümüzde Masaj Koltuklarının Değişimi
2019 Model Modern Masaj Teknolojisi
Read More